冻冰冰打个边炉就最正!!唔想系屋企打, 最好就出去揾间任食既边炉放题啦~~朋友就推介我去【牛気】呢间系放题形式既日式涮涮锅黎"*90分钟任食放题其实已经好足够!!!呢间牛気地方都算大, 而且系正 TheOne 入面, 食完仲可以行下街添~~佢地有 5款放题餐可以拣~~我就拣左极上美国牛小排+海鲜放题, 每位HK$308"*价钱唔太贵, 而且套餐既野食系可以 REFILL 架!!汤底有分 6款涮涮锅汤底同埋 2款寿喜烧汤底可选择~~我地就拣左博多猪骨汤"*套餐有极上美国牛小排, 牛肩肉, 特级豚腩肉, 巴西鸡腿肉~海鲜方面有大海虾, 纽西兰青口, 鱿鱼, 加拿大翡翠螺"*全部都好新鲜, 牛肉既色泽好靓添!!仲有厚切既挪威三文鱼, 都好新鲜丫~~打边炉同时有刺身食, 好正呢!!!另外出面仲有自助吧台, 有好多不同类型既食物"*而打边炉既酱料都可以出去自行调配;佢地酱料款式都几好下~~另外仲有小食, 寿司, 素翅, 热食;可以填一填下个肚仔先!!!饮品亦系任饮的, 可以自己出去拎~~有各款罐装及纸包饮品可选择!!!另外仲即冲既咖啡或茶架, 款式都好多添"*除此之外, 仲有好多蔬菜及火锅配料可
冻冰冰打个边炉就最正!!

唔想系屋企打, 最好就出去揾间任食既边炉放题啦~~

朋友就推介我去【牛気】

呢间系放题形式既日式涮涮锅黎"*
90分钟任食放题其实已经好足够!!!

佢地有 5款放题餐可以拣~~

我就拣左极上美国牛小排+海鲜放题, 每位HK$308"*

价钱唔太贵, 而且套餐既野食系可以 REFILL 架!!
汤底有分 6款涮涮锅汤底同埋 2款寿喜烧汤底可选择~~

我地就拣左博多猪骨汤"*

海鲜方面有大海虾, 纽西兰青口, 鱿鱼, 加拿大翡翠螺"*

全部都好新鲜, 牛肉既色泽好靓添!!
仲有厚切既挪威三文鱼, 都好新鲜丫~~

打边炉同时有刺身食, 好正呢!!!
另外出面仲有自助吧台, 有好多不同类型既食物"*

而打边炉既酱料都可以出去自行调配;

佢地酱料款式都几好下~~
另外仲有小食, 寿司, 素翅, 热食;

可以填一填下个肚仔先!!!
饮品亦系任饮的, 可以自己出去拎~~

有各款罐装及纸包饮品可选择!!!

另外仲即冲既咖啡或茶架, 款式都好多添"*
除此之外, 仲有好多蔬菜及火锅配料可以出去拎~~

记得食得哂先好拎丫, 唔好浪费食物呢!!!

最喜欢佢地蔬菜既种类真系好多, 最岩女生们啦"*
返埋位打边炉噜~~~

个汤底好快就滚, 牛魔王就梗系食牛先啦!!!

佢既肥牛既质素不错, 牛味挺浓, 由于朋友唔食牛既关系, 一个人独食, 好正呢"*
最后梗系甜品时间~~

佢地都几多款式下, 每款都系细细碟, 可以试齐咁多款WOR~~

另外仲可以自己整棉花糖同埋抹茶或原味乳酪添"*
个人就梗系食抹茶乳酪啦~~~

棉花糖都几特别, 岩哂小朋友们食啦!!!
食完甜品就令成餐有个完美既句号, 唔驶出去揾甜品食噜~~

每人都系 $330 左右, 其实都几抵食下"*
2017-01-06