2022-11-09
🇭🇰麦金.麦金马来西亚特式茶啡室·呢间我哋好耐之前已经食过一次㗎啦 不过个次影得唔系好靓 所以最后就冇post度😂😂今次再嚟感觉上好似好食过上次 不过唔知系咪因为我地睇好晒openrice啲相先嗌 所以大家记住睇一睇先😈🤣·细渗$88佢呢度嘅肉骨茶系可以任添既 开心🤩肉骨茶底方面佢呢度系马来西亚偏药膳个种黎既 饮落去超浓又唔会太苦 不过因为佢都真系比较补同燥热 所以其实都唔可以饮超多🤣之后佢呢个细渗入面系所有材料都有1-2旧 超级丰富 佢个一字骨都几好食 系真系煮到淋晒 完全唔会柴🐷个鸡脚都系仲有口感 唔会煲到烂晒 三层肉同埋猪手口感都唔错 唯一系佢个猪肚我自己觉得有韧🫢😂·怡保鸡丝河粉$58 l 秘酱炒芥兰$68之后我哋另外仲嗌咗个鸡丝河粉 佢呢个个汤底都唔错既 河粉都好入味 个鸡丝就普通啦🐤反而佢个炒芥兰做得几好 佢唔会话太生 而且个酱有少少辣油咁几惹味🌶️·#rbyeat#rby东南亚菜#rby大角咀·📍大角咀大全街6-20号大富楼地下A2B号舖
细渗$88
怡保鸡丝河粉$58 l 秘酱炒芥兰$68