2016-12-12
收工入元朗见到原本小肥牛变左新鸡煲,Click 入open rice 又冇食评,见平平地一于入去试下!8:45pm 见到已经有八成满,由于9:00pm 前入坐每位$138,9:00pm 后入坐每位$128只差$10,所以冇乜所谓就直接坐低,仼食时间为2小时叫咗招牌鸡煲BB辣,唔食辣嘅朋友仔都ok !而且鸡唔够可以免费添加,而任添嘅系已经炒好嘅入味鸡件,避免咗唔够味嘅问题饮品方面都系任饮,另外仲有狮威啤酒同雪糕三种味任君选择任食点𩠌纸选择唔算好多,基本牛肉、丸类、鱼同素食都有,$138嚟讲系合理嘅。而每碟会因应座上人数而定,甘样可可样样试少少,就算唔啱食都唔会太浪费有啲嘢食任食唔包㗎!例如:好味响玲$10 /4 个系可以接受,因为味道唔错又新鲜嗱!摆盘系麻麻嘅不过可以接受啦。因为本人唔钟意自助任夹式嘅仼食,始终食物长期唔雪住会易生细菌,用Order 方式系比较安心食物质素方面: 鸡件入味,牛肉新鲜,猪皮爽口,萝卜薯仔清甜,丸类正常,岀前一丁开心仔鱼皮饺皮厚,鱼滑冇味,芋条唔够粉,猪下青超细件服务方面:姐姐有礼,只系偶有漏单,好似我叫腐竹就一直冇见到影,但都合格嘅下次一班朋友收工会再帮衬,
$10 /4 个系可以接受,因为味道唔错又新鲜 嗱!摆盘系麻麻嘅不过可以接受啦。因为本人唔钟意自助任夹式嘅仼食,始终食物长期唔雪住会易生细菌,用Order 方式系比较安心
食物质素方面:
鱼皮饺皮厚,鱼滑冇味,芋条唔够粉,猪下青超细件
服务方面:
下次一班朋友收工会再帮衬,特别冰冻啤酒任饮系唔错