2019-10-15 620 浏览
成日经过Five Guys都见好多人帮衬,于是我哋都去凑下热闹。花生系免费任拎嘅,少少咸,多多脆,好邪恶。Cheese Burger $85双层芝士汉堡,toppings拣咗all the way,即系有齐蛋黄酱、生菜、酸瓜、蕃茄、煎炒洋葱、煎炒磨菇、茄汁,同埋芥末酱,个包大到一啖咬唔晒,味道不俗,馅料丰富,不过双层太饱,其实叫单层已经好满足。Little Bacon Burger $65单层烟肉汉堡,toppings同样拣咗all the way,但我食咗3分1都睇唔见同食唔出有bacon,以为比漏咗,于是问问店员。店员1都表示唔见bacon,店员2就指出夹杂喺酱汁同馅料之间有少量bacon碎,知道冇比漏就谂住thank you走人,点知经理就醒多两块bacon比我哋,哈哈~(心谂:既然加咗都食唔出,叫little cheese burger悭$10好过)Regular Fries (five guys style) $50份量超级多!条条实心架,好似食咗两个薯仔咁,虽然好味,不过叫份细都好够食了~Five Guys味道不错,但我个人认为天水围站隔离间木人巷更平更好食啰...

花生系免费任拎嘅,少少咸,多多脆,好邪恶。

Cheese Burger $85

Little Bacon Burger $65