同女朋友想chill 下,就拣左呢间cafe, 星期日去,唔知系咪比较偏远同工业区,人好少,不过就岩晒我地,想放松下hea 下叫左个2人套餐,一个牛油果黑醋沙律,一个汤 , 牛肉burger, 龙虾汁蟹肉意大利饭先讲沙律,比较普通,d 菜有小小苦 不过对我地嚟讲沙律唔系重点个汤几好饮,薯蓉汤加蘑菇,有小小辣辣地,而薯蓉亦都增加左个口感,几好饮个大啡菇牛肉burger 几出人意料,burger 份量好大,好juicy, 无论系牛肉定旧大啡菇都系份量十口同口感非常软弹,个人认为呢个必叫,薯条亦都热辣辣,但如果系粗薯条就更好另外burger 都有一小份沙律,一样比较普通,系比较可惜既地方然后个意大利饭,个汁好浓郁,每粒饭面粒粒分明,亦有份量算阿既蟹肉同蚬肉增加左口感同味道,同时一样系好大份,食到我地劲饱个人觉得可以唔洗加小食or 蛋糕,因为真系好饱总括嚟讲,系值得推荐既餐厅

个人觉得可以唔洗加小食or 蛋糕,因为真系好饱

总括嚟讲,系值得推荐既餐厅
2021-05-02