2022-01-18 171 浏览
The base nature系走健康路线嘅cafe,想食健康啲嘅话,呢间都几好嘅选择,餐厅位置喺荃新天地,但都要咁先可以揾到,因为都系商场够偏僻嘅位置。呢度有资助斟水,每张枱都会放一大瓶玻璃樽水,任你Refill,仲有好多唔同嘅dinner set任你拣!Menu都几多元化,有好多唔同嘅多个菜,可以试吓新嘅口味!首先我哋叫咗个猪鞍,上面啲𠮶啲菠萝同埋杂菜,肉质都几好,唔会好鞋口,调味刚刚好!如果份量再多啲会更加好!另外我哋仲叫咗个墨汁带子海鲜意大利饭,呢度好出色,啲饭粒粒分明,冇煮到一pat pat,墨汁好香浓,而带子都好大粒!都真系几抵赞!另外仲叫咗个芝士大飞菇,小食来讲都几好食,不过都略嫌细旧左少少,有啲唔够喉!但整体来讲质素都值得一试,环境都几舒服,唔错唔错!
但整体来讲质素都值得一试,环境都几舒服,唔错唔错!