2022-11-27 259 浏览
日本餐厅鉄人旨花同时提供铁板烧同厨师发板。第一次黎到就点左A5日本产和牛龙虾二人前😋食材都系精心挑选由日本🇯🇵直送香港🇭🇰👍令客人有信心保证前菜~腐皮龙虾肉虾胶,腐皮索满酱汁味道,入味但唔会过咸,包住粒龙虾肉虾胶丸沙律~冰冻嘅沙律🥗加有合桃藜麦,简单配酸汁白鳕鱼~劲厚肉,师傅将鱼煎香面脆肉嫩,酱汁系用大量嘅洋葱煮成,香甜好味龙虾配海胆汁~哗好大只龙虾,我仲以为一只龙虾分比6人食,但原来只属于我地😳上碟时实不相瞒有啲惊讶🤣海胆汁嘅味道配新鲜龙虾,肉质爽嫩弹牙,好似食到好奢华咁🥰侧边有鸡冠草伴食,增添左爽脆感季节料理~日本花菇大只厚身,自己本身唔钟意食冬菇,但师傅用上大量嘅蒜蓉牛油去煎😋点解会咁好食㗎日本产 A5 黑毛和牛~我点咗四成熟,钟意加少少Wasabi同玫瑰盐一齐食,脂肪平均,真系肥美肉嫩充满肉汁炒饭~牛肉粒鸡蛋葱饭炒到粒粒分明,我自己钟意食咸啲,落多少少盐一定更加好味鸡汤~鸡汤配上香菇同虾最后食埋个甜品雪粑🤣将呢餐画上句号..未住!唔想完😂份量好多,好饱好满足🫶抵食

沙律~冰冻嘅沙律🥗加有合桃藜麦,简单配酸汁

鸡汤~鸡汤配上香菇同虾

外卖送餐