2014-02-10 7431 浏览
第一次黎呢度食,难免会攞18Grams同Bricklane作比较!呢度黎既外国人比较多, 我谂系因为佢地主要做到地道既风味。我点左个Egg Ala Reine, 跟薯仔同Grits.($74) Egg Ala Reine既馅系chicken同Swiss Cheese, Egg Ala Reine 都算唔错,薯仔就冇咩味,个Grits原来系类似中国的小米粥,又杰又冇味~千奇唔好点!朋友点左个唵列($104) ,唵列好大份个Bagel 都好大,我试食左个唵列就几好, 佢叫左salad同soup.我试过个soup....劲难饮!!!! 冇味且味道好差!!千奇唔好点!总体黎讲, 佢既价钱同18Grams同Bricklane差唔多,不过够大份,可惜就冇样精,到而家我最爱既系Bricklane 既all day breakfast!
呢度黎既外国人比较多, 我谂系因为佢地主要做到地道既风味。
冇味且味道好差!!千奇唔好点!
Egg ALA REINE
Grits
题外话/补充资料: 由于我两个side dish黎错左,黎左soup同Salad(佢repeat我朋友点既order), 但佢话系我错, 我冇出声讲要食咩, 只系指俾佢睇, 佢话我指错, 我其实系第一次黎,我记得落order时问过佢个啲系咩, 而我落完order时佢都有repeat左我既order一次, 咁唔通呢啲全部系我既幻觉? 讲左两次之后佢有换到, 不过搞到我有少少不快!
2014-02-09