2021-02-26
同屋企人系外面忙了一日,佢谂住买外卖回去简单食,叫我一齐食完才回家!佢比较喜欢食物清淡一点,话之前朋友带佢来过食,觉得都可以,所以特登兜过去买外卖!4个人食⋯酿豆腐,蒸菜心,咕噜肉,蒸肉排,2个白饭(哈哈,因为有2个系唔食饭的)伙记态度麻麻,落单慢⋯估唔到,厨房也慢得好可怜呀🤦🏻♂️由落单至取食物,等左超过半小时😰 真系企到脚软😭 哗,回家后打开外卖胶盒,啲𩠌少得好可怜呀😱 餐盒系一般正常大小, 但内里的食物就只系占个盒的一半…咕噜肉加埋啲青椒配料 都冇个盒的一半! 蒸菜心系幼幼的,都唔知有冇10条,仲少过去面店碟油菜🤮 即系点呀,这个份量,2个人就差唔多!真系唔知道点解可以得咁少🤮 我都只系食咗几口,怕佢哋食唔饱!我自己回家途中仲可以去揾其他野食!张单三百几蚊,外卖做8折,都差唔多三百蚊🤦🏻♂️ 贵到离谱! 外卖做8折,莫非系食物份量也8折了?!😰 味道一般一般,不过就好似冇味精! 叫佢走葱又唔识走!失败中的失败! 这个价钱,这样的食物,唔会再有下次了!!
伙记态度麻麻,落单慢⋯估唔到,厨房也慢得好可怜呀🤦🏻♂️
由落单至取食物,等左超过半小时😰 真系企到脚软😭
这个价钱,这样的食物,唔会再有下次了!!