餐厅: 太興 (瑞生樓)
资讯:

餐厅: 太興 (瑞生樓)
资讯:

2017-08-12 444 浏览
今日(12-8-2017 Sat)同老公买𩠌前食早餐,行经o既食肆都好多人,我o地最后决定o黎呢o度食,等o左5分钟至有位,但原来一直都有,只系收锒同入面职员冇沟通,但o个位o岩o岩o系厨房门口,所以都几热.坐低研究o左好耐,老公决定要$34.00o既自家制糯米鸡,点知卖晒.我就要$34.00o既香煎鸡扒拼香草肠配松脆多士,加$8.00要咸柠檬七喜.之后老公改要$34.00o既顶级午餐肉滑蛋公仔面,饮冻奶茶.但o左7分钟,老公o既顶级午餐肉滑蛋公仔面先到o黎,之后系我杯咸柠檬七喜到o黎, 咸柠檬系一只,所以好够味,冰亦都够多,所以都好够冻.再等多阵,我o既香煎鸡扒拼香草肠配松脆多士到o黎,香草肠味道唔太浓又唔太咸,舒服;鸡扒上面o系黑椒汁,唔辣反而有啲甜,我唔系几钟意;鸡扒唔厚;多士冇烘过火,口感亦正常.而老公o既顶级午餐肉滑蛋公仔面呢,同以前o黎过一样,咩鬼顶级午餐肉,咪同普通o既差唔多;而滑蛋就真系好滑;公仔面我就冇试到.而佢杯冻奶茶呢,滑同茶味系有,但奶味重啲.食完个餐后,觉得唔系好够,于是叫多个小食补充,老公拣$25.00o既鲜油西多士.就叫呢个啦.又等o左7分钟,西多士至到o

但o左7分钟,老公o既顶级午餐肉滑蛋公仔面先到o黎,
顶级午餐肉滑蛋公仔面
之后系我杯咸柠檬七喜到o黎, 咸柠檬系一只,
咸柠檬七喜
所以好够味,冰亦都够多,所以都好够冻.

再等多阵,我o既香煎鸡扒拼香草肠配松脆多士到o黎,
香煎鸡扒拼香草肠配松脆多士

;公仔面我就冇试到.

而佢杯冻奶茶呢,
冻奶茶
滑同茶味系有,但奶味重啲.

食完个餐后,觉得唔系好够,于是叫多个小食补充,老公拣$25.00o既鲜油西多士.就叫呢个啦.又等o左7分钟,西多士至到o黎,
鲜油西多士
嗅到新鲜炸o野o既香味,而颜色觉得深o左啲.搽o左牛油后切开睇,里面冇花生酱,
冇花生酱o既鲜油西多士
o衣o家啲西多士冇花生酱o既咩?

加埋糖浆食,觉得蛋浆唔够,口感OK o既.但咁样就$25.00,未免有点儿那过啰.

味道系3.4分

服务:
我o地研究menu太耐,女侍应都好耐至走o黎问我o地落单未,呢个都几适当.

环境系2.5分
2017-08-12
$52 (早餐)
  • 滑蛋