2008-07-04
唔系第一次去食MOS BURGER,系香港同日本都食过不过印像中我自己好似无重覆过食同一款既包,今次同咪咪去食都贯切始终!咪咪亦都有所突破试新款 咪咪今次食既系日式炸鸡包,佢既感觉系:本来唔系想揾呢个包, 不过比架架话我次次都食mos cheese burger, 唯有转下口味, 不过唔算好多选择, 个包一般, 够热, 炸鸡够脆, 个包都有d脆口, 如果d千岛酱多d就更加好而我食既系黑醋saku saku鸡汉堡,个汁酸酸地好开胃,鸡够厚同包都好食,唯一唔系咁好系唔够热 至于小食,薯条都可以,够热,蝴蝶虾就炸得好粉我自己食BURGER钟意去MOS 多过好似Triple O's 份量好大而家好兴既汉堡包店,因为觉得食野份量岩岩好先系享受,而唔系食个汉堡包餐好似参加大食比赛咁
至于小食,薯条都可以,够热,蝴蝶虾就炸得好粉