2014-11-07 12845 浏览
朋友约我DINNER,原本想BOOK七点半但FULL了,只好BOOK迟少少就8点半啦!但去到又唔系真系咁多人㖞......环境都尚算舒服,而且都唔会好嘈睇左一阵都唔知食乜好,朋友叫了DINNER SET,但唔想食咁多,咁散叫算了餐包~~~个包包味道唔错㖞,少少脆脆地,又UN UN地咁朋友的DINNER SET餐汤《蕃茄浓汤》~~~真系几浓㖞,味道也不错,不过酸左DD,份量都几大乜乜意大利饭~~~面层有一块类似日式叉烧的猪猪,味道可以但配意大饭有点奇怪,意大利饭煮得不错,软硬适中,不过份量真的好大,真系好难食得哂松露烟肉菇菇意大利粉,个酱汁真系好RICH,份量好大,味道真的很不错,配料都好多,意粉煮得刚好我觉得份量真系好大,ARM大食妹同大食仔环境都唔错,座位都阔坐都好舒服

但去到又唔系真系咁多人㖞......

环境都尚算舒服,而且都唔会好嘈

包包
餐包~~~个包包味道唔错㖞,少少脆脆地,又UN UN地咁
朋友的DINNER SET
蕃茄浓汤
乜乜意大利饭
松露烟肉菇菇意大利粉

我觉得份量真系好大,ARM大食妹同大食仔
环境都唔错,座位都阔坐都好舒服
2014-07-27