餐厅: 十里洋場
资讯:

我想讲我头先写写下𠮶篇食评hang咗之后冇save到… 而家冇咩心机再重新写一篇完整嘅比较推介嘅系呢个最乳鸽,卖相靓之余唔使讲啦!一眼就睇到又有颜色又有动态!好似一只飞紧嘅雀仔咁,而且肉又非常之嫩滑!酒味嘅浓度亦都啱啱好大力推介黑松露珍珠留心蛋亦都非常可口!其实每人食一只都OK!半只可能会唔够喉蟹粉豆腐煲非常好味! 220几蚊有一小煲,佢有一啲蟹肉,应该同埋一啲蛋黄一齐煮,煮出嚟非常嘢未仲有豆腐除咗滑之余仲不失豆香!推介茶熏鸡嘅肉非常非常之嫩口,但系唔系好觉得茶熏嘅味道海参带子炒芦笋,炒得几香~清蒸海斑正常质素,早知试吓其他特别野啦呢个鸡汤萝卜本来有啲期望,因为佢系招牌菜,价钱唔系平,而且见到食评大家都有推介~ 但系食落都系普通嘅鲜甜萝卜味寿包仔热辣辣唔错,入面有咸蛋黄
大力推介
仲有豆腐除咗滑之余仲不失豆香!推介
茶熏鸡嘅肉非常非常之嫩口,但系唔系好觉得茶熏嘅味道
海参带子炒芦笋,炒得几香~
清蒸海斑正常质素,早知试吓其他特别野啦
寿包仔热辣辣唔错,入面有咸蛋黄
  • 黑松露珍珠熏溏心蛋