2022-05-22
好餐厅真系要特别写食评好好赞赏,希望俾多啲人知道👍👍作为街坊,一直都知道喺会所有呢间餐厅存在,但系位置实在太隐世,好多时都只会喺商场啲连锁店里充饥。直至母亲节,食开呢间餐厅嘅妈妈提议叫外卖,出餐快不特止仲要份量好多、有水准👍👍 隔一个星期即刻encore落去餐厅食现场,点知更加系惊为天人,好味到停唔到口😍😍餐厅位于丽港城一期会所,座位宽敞光线充足!星期六晚几乎全场爆满,侍应服务非常周到,一坐低已经递来两碗无味精靓汤让我地饮住点菜👍👍 菜式款式多亦都价钱合理,简直花多眼乱~ 最后嗌左山楂咕噜肉、万兴小炒皇,落单𠮶阵侍应仲温馨提示嗌左两碟𩠌,加36蚊有得食豉椒炒蛏子!发达啦!向来钟意食蛏子嘅我听到即刻二话不说落单,饮饮下汤,小菜陆续送到!豉椒炒蛏子非常够味有镬气!真系冇谂到加多36蚊可以食到海鲜!山楂咕噜肉咕噜肉新鲜炸起脆脆有温度,个汁酸酸甜甜非常醒胃,仲有荔枝做生果点缀唔会太酸!可以话系我食过最好味嘅咕噜肉!万兴小炒皇呢个系我爸爸最爱,上次食过外卖已经觉得好好味,今次食现场简直系惊喜万分!新鲜炒好非常有镬气,最喜欢干虾脆白饭鱼菜甫非常有口感,辣辣地好香口,送饭伴酒一流!!份量满满,唔驶加
豉椒炒蛏子
非常够味有镬气!真系冇谂到加多36蚊可以食到海鲜!
山楂咕噜肉
万兴小炒皇
份量满满,唔驶加一,吃饱食醉埋单都系HKD 202!! 呢个价钱食到咁满足真系超值!黎紧要多啲黎帮趁呢间咁有温度嘅小店,希望大家都多多支持👍👍👏👏
豉椒炒蛏子
山楂咕噜肉