2022-01-04
今日去新蒲岗揾个朋友 顺便一齐食个靓饭医医个肚 行行下见到伤心酸辣粉有个好抵食既放题 每人都系100蚊松啲 饮品同啲火锅配料都系无限追加 抵到晕👏🏻👏🏻👏🏻有4种放题拣 入到去我地就好快咁拣左鸡煲放题 要左小辣 真心推介😍😍点完无耐就好快有职员拎个炉同鸡煲黎 然后我地就出去拎野食喇 食物都比我想像中多 呢个收费真系扺到爆!鸡有半只 唔多唔少岩岩好 大细都适中 都几入味同滑 不过就唔算太辣 食得辣既朋友可以嗌中辣/大辣喔🌶芝士肠 肥牛 猪皮 仲有芝心丸我同朋友都食左好多 佢仲有猪红同薯粉架 我地仲叫左个凉拌牛柏叶黎食 真系有惊喜 又几好味㖞 唔错唔错 食食下清晒碟牛栢叶了🥰饮品都有好多选择 连啤酒都有架! 另外顺带一提 呢度系自助加汤架 十分方便~🙆🏼♀️🙆🏼♀️呢个价钱真心抵 仲要唔洗自己洗碗执碗 如果想打个边炉 或者食烤鱼鸡煲 呢间都系一个唔错既选择😜😜