1K
2019-06-11 355 浏览
一直都好想去欧洲,特别系去土耳奇旅行,不过真系太贵,对于岩岩工作既我,会有D难度但家姐知我钟意依D异国风味既野,就成日帮我留意下.今次系俾佢留意到开左系旺角既呢一间土耳其CAFE 我己经觉得好开心!!记忆中系土耳其食过好多好味既野食 加上土耳其既咖啡味道好特别 所以超级期待呢一餐食得好开心 呢度系要预先订位, 而且要问清楚佢边日休息 ! 我地想整土耳其羊肉小麦球,所以早一星期同店主讲定,要特别预约嫁.由于我地去得比较早,所以个阵未有其他人一入门口店员就好友善同我地打招呼~然后就问我地怕唔怕猫原来入面养左四只猫 !!! 之后佢放左其中一只叫sasa既猫出黎同我地玩好好好好好得意!佢好乖但又好搅笑甘一出黎就爬左上另一张枱上面训觉哈哈哈如果钟意猫既你黎呢度会好开心!!!好啦等我讲反食物先!点餐前店员推介左土耳其咖啡同食烧鸡 好似系午市好受欢迎既野食!!!!但最特别系今次学左整一个土耳其羊肉小麦球,个卖相好靓 因为口味既问题所以羊肉我系好喜欢的配埋小麦球 感觉真好!! 钟意食羊肉既不妨试下哈哈 极度推荐 !!!!!虽然望落唔算好大份 但系如果一个人食的话 系会好满足幸福同有饱肚感的食饱之后
呢一餐食得好开心
呢度系要预先订位, 而且要问清楚佢边日休息 !
由于我地去得比较早,所以个阵未有其他人
一入门口店员就好友善同我地打招呼~然后就问我地怕唔怕猫
好好好好好得意!
佢好乖但又好搅笑甘一出黎就爬左上另一张枱上面训觉哈哈哈
如果钟意猫既你黎呢度会好开心!!!
好啦等我讲反食物先!
但最特别系今次学左整一个土耳其羊肉小麦球,个卖相好靓
因为口味既问题所以羊肉我系好喜欢的
食饱之后同SASA玩左一阵 (佢终于醒la!!)
周围影下相, 店入面摆左好多土耳其既POSTCARD, 相, 同咖啡杯具等等
仲有我觉得好靓既土耳其灯 !! 有得食饮玩睇超级满足!
临走既时候, 店长岩岩反黎, 应该系土耳其人!
打到呢度laaaaaa! 呢篇食评虽然有D长 哈哈
但系简单黎讲 舒服 ! 店员好NICE ! 野食好味 ! 咖啡正! 猫猫好得意!!
呢一个系好开心既午餐 令我好挂住系土耳其既时候~
推荐大家都去试下!!
另外店长话佢地黎紧系马湾会开分店,到时睇下佢D装修靓唔靓先