2017-09-14
<嗌钱计法>串烧放题$58+$10酱料, 鸡煲任食$28+$10酱料,分开咁嗌照计都应该系$86+酱料费,但佢系唔会俾你分开嗌,而只可以嗌佢个c餐,即串烧+鸡煲$98+$20酱料,即系贵过分开两样嗌。食物质量就无论点都一样,但唔明点解酱料费其实点都得4碟,但钱就双倍咁计。<串烧难食>至于食物质素,任食串烧只得4款,并绝对称不上为串烧,只可称为串肉。猪牛羊鸡既味道毫无分别,感觉似食紧一串串摆左好耐既肉,而且完全冇烧过既痕迹或味道。比较好食既竟然系紫薯饼。鸡煲既鸡又硬又鞋又冇鸡味,而所谓既每枱送一碟菜同萝卜都只系一堆碎湿湿既菜碎同几旧仔萝卜,而且佢系将所有菜碎同萝卜仔摆哂落煲底,即系话你都唔知到底有冇一"碟"。或者你会谂,俾得咁既价钱,追求咩啫,但成件事系真心leurk水,食个串烧+鸡煲餐最后埋单每人$140,但$140绝对可以食到更高质既食物。仲要d态度系明leurk你水,系你猪兜入黎食啫:0)中伏!!!!!!!!
<串烧难食>
中伏!!!!!!!!