2022-06-11 739 浏览
是日order咗pokeh同build you own bowl 价格昂贵 💰💰💰所以期望一个有质素既poke bowl首先地方狭窄环境望落不太卫生 有好多小蚊飞来飞去 得三张枱堂食 枱同凳嘅比例奇怪 枱非常高凳极之矮 差唔多要晾住只手踭食饭….👎餐牌选择非常少 鱼生得两只 👎bowl combo得几只 👎toppings亦都一样无得点拣👎sauce都系一样 得几只当Poke bowl准备好以为有得食餐好 👎结果食咗第一啖觉得个饭超干 ask for more sauce🙄两个店员各自做各自嘅嘢 一个仲扮听唔到但系个extra sauce食到一半先俾我 唔知搞乜搞咗咁耐 👌🏻鱼生材料同饭嘅比例ok 细细盒但系都装到几多女仔食就啱啱好 男仔食完全唔够网上见到评价不错但完全系大伏😕因为食完之后冇几耐 朋友同我都觉得有啲绞肚痛 唔知系边样唔新鲜超级差评👎👎👎👎👎👎👎唔会再去希望店家可以大大提升食物同员工水准
价格昂贵 💰💰💰所以期望一个有质素既poke bowl

👎餐牌选择非常少 鱼生得两只