餐厅: JOMO Kitchen & Health Hub
资讯:

2021-11-09 298 浏览
是日一行4人黎到,因为讲左好耐想食呢间加上佢夜晚收8,所以突登揾左日星期六下昼去食,轮侯时间都几长,等左成45分钟以上,仲要佢只安排D二人位入,完全冇理过4人枱甘,等待既过程已经好麻麻,但谂住既然突登黎食又好多人推呢间野,点都等到试到先心息,点知入去食先恶梦既开始,完全唔明点解D人会推介呢间野,外观话好靓又唔系,野食服务又差,真心冇下次!!!甘我自己就点左Spicy Salmon Bolognese,朋友们就点左Black Truffle Homemade Pasta、Cold Brew Coffee、Jomo All Day Breakfast、Berries Crumble Bar With Ice Cream同FOMO。先讲自己食果个Spicy Salmon Bolognese先,真系完全睇唔出甘难食,果pat白色野应该系酸忌廉之类,其实果面同果汁系冇问题既,出事位系salmon,首先我以为系一片片或者一整块,点知佢系三文鱼碎,明明都整到甘碎仲捞埋甘多汁酱,佢居然仲可以甘腥臭,真系完全估佢唔到。先讲D唔伏我地一致认为算正常既野啦,Black Truffle Homemade Pa

Spicy Salmon Bolognese

先讲D唔伏我地一致认为算正常既野啦,Black Truffle Homemade Pasta同Cold Brew Coffee都系正常野,我试左黑松露意粉味道都几正常,但黑松露唔太够,自己平时买D黑松露酱都香过佢,呢个价黎讲,仲要等甘耐,真系好唔抵。
Black Truffle Homemade Pasta
Cold Brew Coffee

开始讲D伏既,Jomo All Day Breakfast其实All Day Breakfast都几难好伏,佢D野都唔系唔新鲜,但真系冇咩特别,而且果番薯系新彊烧烤味,明明番薯呢D冇必要搞太多,系甘意焗/烚下已经好甜好好食,冇啦啦加甘多调味,又盖过D甜味,真系好浪费。
Jomo All Day Breakfast

然后果Berries Crumble Bar With Ice Cream,就系energy bar加雪糕甘,又系唔知食黎做咩。

最最最最伏就系呢个FOMO,佢咖啡加左CBD蜜糖甘,因为佢一开始有上错过餐,所以呢杯野一上我地全部都以为又上错左餐,佢外表劲似柠茶甘,甘就问一问店员咩黎啦,点知有个女店员系劲串走埋黎拎住我地落单既野系到话你地落左架,其实态度可以好少少啰,甘既野好难联想到系咖啡啰。然后杯野饮落超伏,又苦又酸仲有D胶臭味,真系伏到不得了!!!
FOMO

总括黎讲,呢到真心唔推介,亦都唔明点解甘多人推介,都唔明点解甘多人去食,食物种类唔多,冇咩好拣,拣得落手既都唔好食,因为我地都算拣哂main、野饮同甜品都一致负皮,服务又差由安排位到落单再到埋单,都系奇怪野多,埋单佢系卡机坏坏地,搞左劲耐都未埋到单,即系由头到尾都系差,唔会再帮衬!!!!
FOMO
2021-10-02
$168.5 (下午茶)