2021-11-09 532 浏览
第一次食放题会食唔饱首先一入门口已经系刺身吧隔离有3个大垃圾桶(冇盖),已经唔多开胃。出面自取吧装野食既碟同碗差污糟(睇左5个都有积)跟住入到去职员服务态度极差,一张枱𠝹开2边,2人一边已经好逼,问佢拎张凳或者篮放袋都问左3个人都未拎到黎,仲会系甘系背脊后面上菜俾入面个张枱既人(完全冇出声叫你借借),直接递入面,差啲倒落我个身度。收枱面啲碟时完全冇睇碟入面有冇野,倒晒啲水落地下,仲要滴左落我个袋,对唔住都冇句最后啲野食质素吞拿鱼有筋、嚼落有怪味😓炸物🍤劲厚粉蟹籽有胶味鸡汤有味精、劲多油🦪未冼干净饮品、甜品选择劲少雪糕完全冇人提过要拎单去拎、个个人都出咗去雪柜先知,要返转头拎😓去到埋单,收银处有3个人,讲左话要用八达通,其他一个后生女仔同我有眼神接触几次都冇理继续做自己嘢😒,最后企左5分钟再问系咪系度埋单,坐后面𠮶男人先起身问系咪用八达通。未试过食饭,食到一肚火,野食差、服务差、卫生差🤬
第一次食放题会食唔饱

跟住入到去职员服务态度极差,

对唔住都冇句

最后啲野食质素

吞拿鱼有筋、嚼落有怪味😓
炸物🍤劲厚粉
蟹籽有胶味
鸡汤有味精、劲多油
🦪未冼干净
饮品、甜品选择劲少

未试过食饭,食到一肚火,野食差、服务差、卫生差🤬