2018-03-25 2088 浏览
有人话试过呢间野好食咪走去试下见到门口又有杂志报导心谂应该唔会好伏者见到话牛沙瓜限量供应就试下睇下咩黎所以我叫左碗牛沙瓜面见有得比5蚊加双拼就加个牛根点知张单一黎就变成「A7 牛根面+$10蚊牛沙瓜」= 42蚊明明我系叫「A4 牛沙瓜面+牛根」 = 40蚊 (因为上面话左每款加5蚊)问个职员点解会价钱有变动然后就话:我地系咁入机后黎仲要比个职员燥番转头:「得啦我减番5蚊俾你」然后收走左张单(所以我影到张单相)其实个餐牌上面由头到尾都无讲过牛瓜沙要加10蚊,只系讲话加5蚊,会唔会太过误导我明明叫A餐我然后强行改做B餐要我比多d钱?单纯我地觉得好奇怪系咪落错单咪问点解,你估我地好志在个几蚊?受到一肚气本身想起身走,见碗面黎左就算点知d料少之余又细件呢个价钱系附近食都已经大大碗加埋个底啦睇番其他食评原来我都唔系第一个遇到少料呢个情况系咪好好食就见人见智但系我角度睇佢味道真系非常非常普通我真系食唔到佢有咩特色同过人之处真心传统既牛腩面店仲好食过佢
有人话试过呢间野好食咪走去试下
见到门口又有杂志报导心谂应该唔会好伏者

见到话牛沙瓜限量供应就试下睇下咩黎
所以我叫左碗牛沙瓜面
见有得比5蚊加双拼就加个牛根

问个职员点解会价钱有变动然后就话:我地系咁入机

我明明叫A餐我然后强行改做B餐要我比多d钱?

受到一肚气本身想起身走,见碗面黎左就算
点知d料少之余又细件

呢个价钱系附近食都已经大大碗加埋个底啦