2019-03-24
伏到核爆。都吾系第一次去唱K架啦, 但真系第一次食到甘伏既野。平时去唱K, K lunch其实好抵, 因为又有野食又有得唱三四个钟K, 够晒皮都系百几蚊。来亲唱K, 都从来无对佢地既食物抱有期望。因为醉翁之意不在酒, 野食都系次要, 最主要系有得唱歌。所以, 每次我都系点好稳阵既野, 乌冬呀, 鸡扒饭呀果类。点知今次屎忽痕想食个西一点既ALL DAY 食下啦, 甘就出事啦!直情系出左件大事!我估都应该无咩人order过呢个伏野。吾记得叫咩餐。好似系叫全日肠餐。我order 左一个钟先到, 仲要系催左两次先到既。真系大牌到呢。等得耐都算啦, 仲要劲难食。伏到一个全新顶点。佢系有四条肠架! 有两条粉红色既肠系一样既, 我咬左一啖就无食。其实我肯咬一啖, 我自己都觉得自己好有勇气。依家打番食评, 见到都打左个冷震。呢两条肠超级无敌肥, 根本系成条肥猪肉既肠, 仲肥过肥腊肠。另外果两条都好少少, 但系吾热既! 系室温!!!! 个粟米又系难食! 似系翻煮左好多次甘。得个牛角包系食得, 真心伏到喊。
都吾系第一次去唱K架啦, 但真系第一次食到甘伏既野。
所以, 每次我都系点好稳阵既野, 乌冬呀, 鸡扒饭呀果类。
直情系出左件大事!
我估都应该无咩人order过呢个伏野。
吾记得叫咩餐。好似系叫全日肠餐。
等得耐都算啦, 仲要劲难食。伏到一个全新顶点。
另外果两条都好少少, 但系吾热既! 系室温!!!!
个粟米又系难食! 似系翻煮左好多次甘。
得个牛角包系食得, 真心伏到喊。