2021-12-05 220 浏览
超伏‼️‼️‼️今次影得好hea 近排见多人出post,咁啱黎呢度,就食佢啦坐低落单后,等咗半个钟一样嘢都未上,吹佢,好快有另一位职员黎不停唔好意思,其他嘢乜都听唔到🙄应该漏咗单呱酸菜鱼汤小笼包只食到好淡好淡淡到就黎冇既酸菜汤水味,睇得冇错系汤水吾系汤汁,鱼又鞋,只系比较有特色虎皮尖椒腩肉吾辣,味道咸香味出,不过油冧冧,成晚黎讲算还可以牛肉菠菜拌面煮到似浆糊,冇蕃茄味,只有小小辣味,最难食,我哋食咗两啖面食埋牛肉就冇再食单骨鸡翼炸粉太厚,厚到连鸡翼本身形状都见吾到,冇味道肥肠辣,但炸得太犀利太过火,太干排骨菜饭,菜饭冇菜味似白饭,炸排骨亦都炸到干,变肉干冇肉汁,咬左啖就吾想再食烧椒皮蛋又辣又好味😋❤️全晚最好味啲职员好似唔系返工咁…🙄绝对吾会encore🙅‍♀️#imxox_ #hongkong #food #foodie #hkfoodie #delicious #foodpics #igable #travelhk #hkeats #香港 #香港美食 #香港餐厅 #餐厅推介 #相机先食 #食好西 #吃货 #上海菜 #中式 #酸菜鱼小笼包 #小笼包 #旺角 #朗豪坊 #中伏 #唔会encore
超伏‼️‼️‼️今次影得好hea
近排见多人出post,咁啱黎呢度,就食佢啦
单骨鸡翼炸粉太厚,厚到连鸡翼本身形状都见吾到,冇味道
肥肠辣,但炸得太犀利太过火,太干
烧椒皮蛋又辣又好味😋❤️全晚最好味
啲职员好似唔系返工咁…🙄