灣景廳

Harbour Restaurant
餐厅: 灣景廳
资讯:

2023-06-02 1002 浏览
见冇乜食评 心谂个广告咁正价钱咁抵咁多嘢食,点解冇人写呢?开始怀疑有点伏味冇错 选择都系算几多,但冇广告写出嚟咁多 。。。( 根据商品说明条例13e误导性遗漏,我保留。。。)对比起特价490 一位 只可以算是中规中矩不算特别抵食讲番食物 重点系上汤龙虾同芝士龙虾 不过令我失望系上汤龙虾只不过将普通冰冻嘅龙虾浸汤,啲肉仲系硬骨骨唔系真正 热辣辣嘅虾球样芝士龙虾伊面根本 冇龙虾,只系芝士蟹钳伊面蚝同埋三文鱼刺身ok嘅 不算厚切但系都多款式,蚝身亦都饱满其他食物质素真系麻麻: 扇贝唔够热,有沙。羊扒勒 𠮶啲乜,燕窝酥冻冰冰, 完全冇味。黑松露蟹盖更加只糸一堆粉唯一惊喜系有怀旧樽装开盖可乐/七喜同埋 迷你沙翁 。而家好难揾到!我去系星期六晚 但系都系得六成客左右 ,我明点解了。

对比起特价490 一位 只可以算是中规中矩不算特别抵食

讲番食物 重点系上汤龙虾同芝士龙虾
唔系真正 热辣辣嘅虾球样

芝士龙虾伊面根本 冇龙虾,只系芝士蟹钳伊面

蚝同埋三文鱼刺身ok嘅 不算厚切但系都多款式,蚝身亦都饱满

我去系星期六晚 但系都系得六成客左右 ,我明点解了。
2023-05-27