2018-11-21 243 浏览
友人💩小姐由加国短暂返港,同埋L小姐、C小姐同O先生约喺铜锣湾聚一聚午饭啦,午饭期间因为💩小姐想系听日离港前去饮杯珍珠奶茶,大家当然食完饭就即刻奉陪到底啦~话说💩小姐特别想去呢间Just Bobba,因为话上网见到系新开,卖相几吸引咁话。去到见到第2杯做半价,O先生又想试榴梿味,我地即刻凑够4个叫杯试下。Menu - 有4款珍珠,正常,蜂蜜珍珠,火龙果珍珠同榴梿珍珠,而且d珍珠都系免费加既。见menu写话用左大红袍茶叶,美味子同L小姐都叫左招牌鲜奶茶加蜂蜜珍珠走冰小甜。点知🀄️伏左。首先L小姐见到两杯有冰就同职员讲我地叫走冰啦,点知职员话「冇冰都系会有d冰既」?!点解咁都up🉐️出既?!!!🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️好啦,咁小事费时嘈,照饮啦,美味子平时系屋企冲开大红袍饮,但今次一d大红袍既茶味都饮唔出,唔知佢d茶叶冲左几多次啦真系🤷🏻‍♀️,奶茶味又唔出,珍珠亦都唔好食,而且成杯都过甜(已叫小甜),完全失望,美味子觉得非常唔值,无论服务到饮品质素都唔🈴️格🙅🏻‍♀️O先生杯榴梿返而叫做好d,但佢一飮完都系话好甜同d珍珠唔得;发起人💩小姐成为众矢之的系咁俾我地投诉,佢叫个杯过甜抹茶欧蕾配火龙果珍珠成为佢离

O先生杯榴梿返而叫做好d,但佢一飮完都系话好甜同d珍珠唔得;发起人💩小姐成为众矢之的系咁俾我地投诉,佢叫个杯过甜抹茶欧蕾配火龙果珍珠成为佢离港前最后一杯珍珠奶茶,铜锣湾咁多间好饮嘅都饮唔到,真遗憾😓😓😓。
外卖自取