2024-11-18 830 浏览
见呢间好多好评,讲到日本人主理、好气氛,奉劝因为什么所以才写评的,差不多就好了。我原订左台想同太太庆祝生日,因此有点期望。热门野食全部叫齐,印象中较深系蒸生蚝,系太太想试,侍应建议加芝士。Okay 试下,加左芝士既蒸生蚝老实讲就系食一啖芝士既感觉,浪费食材完全无语。另一个就系炭烧鸡,几块碎鸡肉收168蚊以为会有惊喜。一试系有惊无喜,同太太试左两旧四目相对系出事既感觉🫣口感嚡带苦味~救命其他野食都只可以讲水准以下,加上一啲都感受唔到有咩气氛。价钱贵,埋单人头过千一次就够、冇下次Conclusion, overpriced for the quality, when I tried similar price but much better food at too hight more restaurants.