2023-07-25
星期四同个女去咗食鸡翼放题。因为之前谂住walk-in话full booking无位,所以我都买咗$418 90分钟coupon同book定位。一入到去就比个讲英文Waiter哥哥安排咗个门口位,都无所谓啦因为都系食90分钟,不过坐多两坐就发现天花风口位滴水,重要滴得好密吓。同返个Waiter哥哥反映话滴水滴得好密想换位但立即被拒绝,理由系个场已经full booking无位换比我地。我就眼见个场除咗我地之外得果3枱客喺度,我再追问个Waiter哥哥,佢话因为d客人on the way所以唔可以换位。果刻我立即燥咗再同佢理论但都系唔换,重话”呢个位不嬲都系咁滴水!”,我话”吓!你地都咁重喺度张枱比客坐?!”佢无声出行开咗。咁个女叫我放张餐巾放喺个滴水位度等d水唔好弹到咁应,点不知我一放无耐之后个Waitress姐姐就换位比我地。可能我放佢d餐巾个位好”养眼”佢地怕其他客人发现有问题挂。手机点完嘢食等咗10-15分钟左右到头round,我地点咗黑椒柠檬、咖啡香味、咸蛋黄、Regular Fries、Cauliflower Salad同埋枝豆,所有鸡翼都非常细只同非常咸,有人话佢地用法国无
手机点完嘢食等咗10-15分钟左右到
头round,我地点咗黑椒柠檬、咖啡香味、咸蛋黄、Regular Fries、Cauliflower Salad同埋枝豆,所有鸡翼都非常细只同非常咸,有人话佢地用法国无激素鸡翼㖞,但都唔系咁既味道吓,浪费咗d食物㖞。
Cauliflower Salad好多椰丝,我唔like但个女OK。Fries叫做算正常,枝豆太油(其实唔系掉落滚水渌熟再加盐就得咩,点解会咁多油),同因为太多油,由开头几好食但食到尾既时候就亿亿地。喺等头round 既时间,我地又再点咗金鸡同BBQ、Cajun同水牛。
金鸡真系唔好叫,一大pat金粉喺只鸡翼度睇到都唔开胃。
BBQ同水牛又系好咸,最后得Cajun叫做最好食,叫咗7款有6款都唔好食(可能系我地问题la)。 结论 : 绝对唔会再去
题外话/补充资料:
No