由细到大都好少去太兴,因为价钱都系相对其他茶记贵。但自从出得黎做野,食嘢都唔洗太介怀个一百几十蚊,唔通悭得多就可以买楼咩,晒气。坐得舒服/食得happy唔happy反而愈来愈重要。依间太兴真系冇得顶,食到我一肚气。下午茶嘅种类都几多,我叫左鹅髀饭$85,星洲米$56。今次系第二次黎食鹅髀饭。第一次黎食系佢岩岩开张,只鹅髀烧到㶶㶶地,今次黎食系睇下佢有冇改善下,好可惜,冇。依旧系食落一阵㶶味,你睇下个皮嘅色都略知到一二。免切鹅髀个size都正常,配菜非常无味。星洲米,慢食嘅Mcdull就黎食晒成碟饭,催3催4先到。一上到枱,哗,份量少到一个点,其实少都唔系问题,下午茶嘛,但佢少得黎啲料系兜唔匀,我啖啖都系肉/虾/炒蛋,痴线,真系用垃圾级别。之后我捉左个经理同佢倾计,简单啲问佢点解烧鹅可以系㶶,星洲米点解炒到咁差。佢都几客气咁答:烧鹅㶶味,系因为太兴啲烧鹅系熏嘅;星洲米就两兜一齐炒,可能分唔匀。晒气,机会就人地俾,一次,两次,过左就冇。认真,我以后都唔会再黎帮衬👋ps 8月26号,太兴股价$1.67,咁嘅质素,我放长双眼睇下几时得番0.67🤷‍♂️Mcmug综合评分:1/10,食到一肚气,b

下午茶嘅种类都几多,我叫左鹅髀饭$85,星洲米$56。

佢都几客气咁答:

Mcmug综合评分:1/10,食到一肚气,blacklisted。
Mcdull 综合评分:5/10,食物味道尚算合格,但俾佢搞到好唔开心😫-3,2/10