2023-05-31 54 浏览
本来喺附近食日本嘢,点知啲位俾人订晒要坐吧枱位,但太阳晒住好热所以就转地方!🥺之前经过几次见呢间好似唔错,见午餐牌有钟意食嘅酿鸡胸,满心欢喜即刻就入去。前菜系沙律或者是日餐汤,今日系粟米忌廉汤我拣咗汤,嘢饮拣咗免费嘅冻茉莉花绿茶,食物好快上枱,个汤不过不失正正常常,嘢饮一个淡字冇乜味,主菜跟住嚟咗卖相几靓,薯条炸得唔错,不过鸡胸…..切开试咗一个字非常失望,鸡胸肉好难整到滑就预咗,但里面系完全冇味,蘑菇夹住𠮶啲位就有少少味,但蘑菇同芝士本身都好少、完全食唔到芝士味咁滞,问佢有冇黄芥辣佢就话冇,唔明点解西餐厅会冇?同佢反映佢就话俾啲盐我,本身饮汤问佢攞咗黑胡椒,所以我话唔使,我落咗黑胡椒但都系冇味,最终净系食咗少少夹住蘑菇同芝士嘅肉,跟住真系食唔落,非常失望埋单走人,埋单嘅时候再同佢讲啲鸡肉冇味,不过佢都系冇出声,服务态度唔系太差,但系出品有问题客人同你反映你都冇正视谂住处理,依间餐厅发展空间有限。

炸芝士蘑菇酿鸡胸
2023-05-31