2018-02-13
有团购可以用38蚊买50既现金劵,点知中晒伏!最多人好评既系经典牛魔堡,所以即刻嗌左黎试,仲另外加钱加左烟肉!卖相Ok,食落,哗,原来系贵版麦记既猪柳汉堡?真系唔系讲笑,味道完完全全同猪柳汉堡,牛肉好干冇肉汁仲有好多筋,生菜唔够新鲜唔脆口,蕃茄亦唔够新鲜食唔到蕃茄个味,芝士都算香浓。同出面食既牛肉burger真心差劲远,菜同蕃茄既清新味道同爽脆口感,原本系用黎中和成个burger既腻同埋浓烈味道,但呢间店就整到错晒,生菜同蕃茄完全发挥唔到个作用!如果系2,30蚊麦记价钱,我接受到,但你卖到咁贵,俾呢啲质素就真系好唔掂!薯格因为见到好多人赞,就叫左呢个。点知一样好唔掂,咬落太硬,冇乜薯味仲好咸,薯格啲薯仔又少又幼,难食牛魔堡(呢个图原本放上去,但㩒唔返佢上去😂😂)海鲜意粉海鲜?与其话你海鲜,不如话系辣味意粉,成个意粉得个辣字,除左辣,就系辣!上面啲海鲜又冇味……啲手造意粉为左营造佢有口感硬硬地既感觉,呢间店竟然将佢煮到半生熟,意粉都未煮熟,D意粉仲痴埋紧一旧旧就上菜俾人食……难食到食完都唔知自己食左D咩黑松露汤成餐最难食之中最好饮既汤,饮落唔错,饮得出有落到大啡菇去煲,所以菇味都几浓郁,
薯格
牛魔堡(呢个图原本放上去,但㩒唔返佢上去😂😂)
海鲜意粉
面都未煮熟既意式蕃茄海鲜墨鱼面
黑松露汤
成餐最难食之中最好饮既汤,饮落唔错,饮得出有落到大啡菇去煲,所以菇味都几浓郁,只系黑松露味严重唔够。