2024-08-20 268 浏览
#OTIS放假去边好 繁忙嘅生活 都要停下喘息远离城市喧嚣 感受清幽宁静位于香港其一小岛🏝️坐落系宁静自然环境The Hideout Cafe 面向山丘湖泊 营造出悠闲既氛围🧘系大家既不二之选✅Cafe主要提供轻食🥗同咖啡/茶饮☕️部份食材仲系佢哋自己种植🌱🔽🔽🔽Recommend 🔽🔽🔽🥣 Pink Blossom Smoothie Bowl (👦🏻OTIS大爱)🍕Truffle pizza🍋‍🟩Honey Lime Soda🍓Strawberry milk四周用左以木为主既装潢 有一种置身于大自然既感觉🪵能够更容易感受宁静同治愈 😌 The Hideout 不定时举办wellness workshop 🧘 / Art Escape 🎨记得留意喇~ 提提大家佢仲系一间宠物友善cafe 🐶平静里安躺 栖身一抹暖光游入了思海 看日落天#隐世湖边Cafe #森林风 #大自然 #宠物友善 #梅窝 #香港好去处 #留一天与你喘息 #TheHideout #PetFriendly #Wellness #ArtEscape #Forest #wooden #cafe #muiwo
#OTIS放假去边好

繁忙嘅生活 都要停下喘息