2023-03-17
上次食过觉得好好食,所以今次约另一位朋友嘅时候,提议食呢间😙⭐️蟹肉🦀巴马臣芝士🧀蕃茄🍅忌廉汁通粉Crab Meat Penne好多蟹肉,所以每啖都食到啖啖蟹肉,个汁好香浓芝士味,配搭埋意粉&蟹肉好正,好神奇地觉得唔会好腻,超推介👍🏻👍🏻⭐️半只葡式香辣烧春鸡🍗配薯条🍟Half of Roast Peri Peri Spring Chicken with Fried Fries 招牌菜式,上次无叫到,今次一定要食下。鸡皮好香脆,鸡肉应该系简单用盐&胡椒粉调味,保留肉味,想辣啲可以点辣酱🌶⭐️$15加配沙律Salad初头以为应该只系得沙律菜🥗,估唔到会有埋烟三文烟,觉得加$15好抵⭐️加配朱古力🍫慕丝蛋糕Chocolate Mousse Cake 只需要加配$35就可以有大大件蛋糕,好香浓朱古力味,唔会好苦,蛋糕好香滑,好抵食⭐️跟餐热柠檬茶 Hot lemon tea 呢间有个优惠,如果食早午餐,会有一份儿童餐free,难怪都有唔少家庭嚟食。另外,join会员,晚市有优惠有8折值得一值,餐厅有outdoor位,岩晒啲要带住宠物嚟食嘢嘅主人
⭐️蟹肉🦀巴马臣芝士🧀蕃茄🍅忌廉汁通粉
Crab Meat Penne