2019-03-18 106 浏览
约左朋友打机,当然要揾间静静地又要坐得舒服既楼上cafe,依间之前去过位置都几方便,系正信和对面马路,啱晒行到攰攰地就上去食小小野加打下机轻松下。叫咗个set,黑松露野菌意大利饭连嘢饮,另外再加多$18配埋龙虾汤。龙虾汤,卖相有心思,有个忌廉拉花同香草伴碟,亦都比我想像中大碗。口味浓郁,淡淡既龙虾味,足料!黑松露野菌意大利饭,个饭有好浓郁既忌廉味,湿湿地易入口,粒粒意大利饭有口感,食完够饱肚!另外叫多咗个小食拼盘,有鸡翼、薯角、春卷、炸鱿鱼圈、炸洋葱圈,份量好大碟两个人真系食唔晒。新鲜炸起热辣辣,食乜都好食。价钱都算合理。饮品方面,叫咗杯好特别嘅饮品—节制,颜色系红黄蓝嘅渐变色,好靓。原来系西柚汁沟菠萝汁,有气得来酸酸甜甜好开胃,配埋唔同颜色嘅椰果喺底,够晒吸睛抢眼呀。其他饮品名同卖相都好特别,下次有机会要试下其他。温馨提示!原来繁忙时间每位客人嘅最低消费系需要叫一杯饮品,不论大家有冇叫嘢食,依样大家要留意番!虽然食物款式唔多,但胜在有个地方可以舒舒服服咁打下机,玩下board game。辛苦揾埋自在食,忙碌工作中也要放松下!

黑松露野菌意大利饭

小食拼盘