2024-09-12 337 浏览
餐厅最近喺新都会开咗新分店,以木系为主调,座位阔落,令人感觉舒适。食物方面除咗招牌嘅疏乎厘、汉堡等西式料理之外更加入多款特色薄饼同主食,价格亲民,适合聚餐。前菜有凯撒沙律,配料丰富,五颜六色,有齐烟肉、面包粒、小蕃茄、Parmesan 芝士、罗马生菜,再混合沙律酱汁,整体搭配清新,带咬口,健康又有营养,令人胃口大开。私心推介脆炸鸡胸窝夫,份量十足,一上枱时真系吓亲,上面放上两大块炸至酥脆可口嘅鸡,鸡胸难得唔干柴,而且胜在炸粉够薄,食落都唔觉得油腻、窝夫偏清淡,搭配蜜糖芥茉酱啱啱好。另外有红酒烩牛肉,有大有细,酱汁偏咸,牛肉煮至入味,旁边伴上薯蓉同酸种面包,中西合璧都几特别。主食有奇尊虾肉芝士蒜香意粉,建议趁早食唔系嘅话会变干,面条Q弹几挂汁。