2017-12-19 90 浏览
同朋友出开旺角行街 行到攰突然好想去cafe坐下 就揾到呢一间语命cafe😋地方有啲难揾 入面环境都唔错 我地坐喺梳化凳到 坐得都好舒服因为临近圣诞节周围都报置咗唔少嘅圣诞装饰😍仲有一啲board game可以玩我同朋友唔算太肚饿 所以就叫咗一个main dish一个茶餐食main dish叫咗个推介嘅卡邦尼意粉份量都好足 同埋好好食😋卡邦尼汁几浓 仲落咗好多芝士粉😍佢用嘅意粉喺比较幼身嘅意粉 亦都唔会煮得太淋 加埋烟肉一齐好好食🤤茶餐叫咗鸡翼配蜜糖芥末酱 配埋少少沙律菜几清新😋 鸡翼炸得香口 配上香草同埋芥末酱 味道会更突出😋饮品叫咗一杯蜜桃柠檬茶同埋星座水果茶蜜桃茶唔会话好甜 可以自己落糖自选甜度 就算唔落糖已经几好饮😋蜜桃味好香好突出星座水果茶有杂果茶嘅水果味😋甜甜地几好饮😋 仲会有个小蜡烛帮壶茶保温 可以keep住温度 同朋友倾耐啲计都仲得😋唔使怕杯茶会冻咗cafe仲会提供占卜比我地试不过今次我同朋友冇试到 嚟呢间cafe食嘅话都可以试下😆

因为临近圣诞节周围都报置咗唔少嘅圣诞装饰😍

仲有一啲board game可以玩