2019-09-23 23 浏览
Tom n 放假当然系饮杯咖啡,食下小食。依间Cafe 有落地玻璃,有太阳光又可以望到出边嘅园林可以坐系椅上慢慢叹,倾下计,坐低轻松下真系好有外国渡假嘅感觉简单就满足芝士焗韩式饺子韭菜粉丝猪肉饺配上大量嘅茄子同用芝士同韩式辣酱焗,芝士份量劲多轻轻一拉就可以拉到丝架,饺子大大只,好易饱肚滋味,而且系即叫即制,上枱时仲热辣辣蜂蜜芝士吐司必食推介!我谂都系餐厅嘅特色芝士嘅份量真系好多,真系有拉丝嘅效果,多士吐司有唔同口味,外脆内软热辣辣,两块包中间都有啲芝士做馅劲正!配埋蜜糖正鲜奶咖啡 招牌咖啡,点可以吾饮咖啡味突出,浓郁顺滑嘅咖啡,饮落吾会苦涩,啖啖都有浓厚鲜奶香推介⭐️⭐⭐️⭐⭐ ——📧 Email: liukahin@gmail.com———#foodie #hkblogger #foods #hkfood #hkfoodie #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likeforcomment #likeforlikeback #likeforcomments #instalike #followers #followers #photoo
Tom n

芝士焗韩式饺子

蜂蜜芝士吐司

鲜奶咖啡

推介⭐️⭐⭐️⭐⭐
——
📧 Email: liukahin@gmail.com
———
#foodie #hkblogger #foods #hkfood #hkfoodie #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likeforcomment #likeforlikeback #likeforcomments #instalike #followers #followers #photooftheday #amwriting #blogging #newblogpost #instablogger #me #followme #comment💬 #like4me #smile #igers #hkig # Tomntom
Tom