2021-07-15 79 浏览
到访休闲渡假风的小清新Cafe「Coast Coffee」 、Cafe主打各式各样的创意主食、轻食和甜品,更有提供咖啡和特色饮料、有别于一般cafe!泰式冬阴公意大利饭配虎虾:冬阴公酱不会太浓、怕辣既朋友都可以食到!意大利饭湿润度刚刚好👍🏻桂花叉烧酱黑毛猪颈肉配酸种面包:卖相💯桂花叉烧酱几特别、配猪颈肉一齐食有淡淡花香、中和一下猪颈肉的肥腻、可惜猪颈肉有点韧、要同牙齿角力🤣焦糖苹果双层芝士蛋糕🍰:甜品好好食!芝士味刚刚好唔会抢走苹果味道!苹果清甜爽口加上饼底有焦糖味道🤤Orange black🍊 第一次试、都几适合我口味、橙汁加茶就试过、橙汁加咖啡真系第一次、估唔到两样加埋可以咁夹!latte:我地有期待过会有靓靓拉花、可惜冇🥺🥺 都系正常发挥!整体黎讲:店铺环境都几舒服!食品都唔差!如果有时间黎 食一个蛋糕加杯咖啡、都可以渡过一个唔错的下午⛅️

桂花叉烧酱黑毛猪颈肉配酸种面包:卖相💯

2021-07-13