2016-08-01 368 浏览
放假的下午想揾个地方做下野等夜晚去睇戏,需要有WIFI同坐得耐的舒适地方,结果决定要临白宫😊原本想试附近一间bar and Restaurant 但因为佢地要落场所以都系揾返间cafe. 一入到去就request 楼上因为可以安静d又专心d. 服务生好好,叫左个all day breakfast 加honey latte (grande). 其实都未饿,虽然个ADF比较多肉同油但有个菜中和下好少少。牛角饱好松化,个蛋又滑,个沙律比较多酱,少d会比较好,其他肉都比较油个人认为,但都ok, 本身我不是很好肉类。Honey latte 系香滑的咖啡中有点honey既味道,调较得刚刚好。可以一试!grande 同普通好似都唔差得远,最后跟餐唔知有冇加到钱要grande,不过系度hea一个下午是很好。

All  day  breakfast
Honey  latte