餐厅: Café Bohème
资讯:

2020-05-14 1079 浏览
黎到西九文化区食野,好正好chill呀😌 不过就只限平日,六日太多人喇🙈 呢到其实唔系好多间餐厅选择,想食西餐既话,多数会简呢间cafe boheme🤣 呢到最出名最signature一定系个意式大pizza!我地叫左「Pollo Pizza $158」系即叫即制🤩 真系好大块呀,都有成8块,每块都半只手掌咁大。个薄饼底够脆够薄😍 配料有mozzarella 同ricotto,两款芝士加埋一齐焗,食落口感层次系丰富好多,仲有少少拉丝效果。鸡胸肉同蕃茜,不过就唔系好够味,要自己再落黑椒/茄汁/辣椒油喇👀意粉叫左pasta of the day系「慢煮牛肉手工意粉$148」好足料,个炖牛肉好软腍😭 意粉一食就知唔系普通野,又弹牙又重蛋香🥰 炸鸡翼就正路,脆到不得了😋 可叫可唔叫~ 系舒服既一日啊☺️

呢到最出名最signature一定系个意式大pizza!
pollo  pizza

pasta  of  the  day

炸鸡翼就正路,脆到不得了😋 可叫可唔叫~
fired  chicken  wings

系舒服既一日啊☺️