餐厅: 珠記冰室
资讯:

2018-10-15 599 浏览
今日有8位同事lunch, 由于有两位女仔需要share一个餐, 所以只点了7个餐, 期间, 一位侍应姐姐走过来问, "咦, 8个人7个餐?!"两位女同事听后, 冷静回应," 对呀 可唔可以呀?", 姐姐听日没有作声,一走了之.午饭过后, 离开了餐厅, 到我们自己找数时, 发现收多了一个餐价钱.立刻打电话到餐厅理论, 负责人卢小姐态度恶劣, 话我地冇根冇据, 话我地点完餐就要对一对, 系我地责任. 话同事唔会落错单.重点: 无啦啦屈9我地食左个意粉, 明明成台都冇人食意粉, 但个负责人就话我地食左个意粉. 最后, 我地当然收唔返钱.奉劝各位, 如非必要, 都唔好去珠记受气.......

最后, 我地当然收唔返钱.

奉劝各位, 如非必要, 都唔好去珠记受气.......
题外话/补充资料: 如果有得俾负分, 我都会俾负十分!
2018-10-15