2022-05-12
自从有返堂食,兵仔同娘娘就成日出街食饭今次晚餐就食荳子,佢啲摆盘同埋价钱都好吸引,之前食过lunch tea set已经觉得好抵食。💂🏼《黑松露杂菌意大利饭》$118意大利饭唔会太淋,煮得啱啱好,黑松露个味好出好香浓,每一啖饭都食到佢浓郁嘅黑松露味。配埋洋葱同杂菌粒就更加香,份量适中同唔会好腻!💂🏼《黄金蟹肉意大利粉》$118成个蟹盖放咗喺意粉上面,虽然入边冇嘢,但系个摆盘我比一百分💯蟹肉的份量好多,用忌廉汁一齐炒,成个意粉比较creamy,所以直到最后有少少腻,但蟹肉好清甜好好食。💂🏼《千岛酱蟹棒蟹子帆立贝薄饼》$108个薄饼好出色,令我好惊喜🥰啱啱焗好即刻上碟好热辣辣,外脆内软仲做到拉丝效果!千岛汁同帆立贝及蟹柳都好夹,呢个薄饼一定要试💂🏼《Matcha Waffle》$72食完主菜梗系要叫个甜品收尾,甜品嘅价钱十分相宜,而且好精美,色香味俱全💚今次叫咗呢个抹茶窝夫,有个云呢拿雪糕、窝夫、蛋白饼、大福、红豆等好多配料😍一次过满足晒你好多个愿望。💂🏼《荔枝玫瑰梳打》$40呢杯梳打比较清新,玫瑰同荔枝嘅味都好出,嗌咗少甜,所以个甜度啱啱好!食完啲咁creamy嘅嘢可以解解腻👍🏻另外每个
💂🏼《黑松露杂菌意大利饭》$118
💂🏼《黄金蟹肉意大利粉》$118
💂🏼《千岛酱蟹棒蟹子帆立贝薄饼》$108
💂🏼《Matcha Waffle》$72
💂🏼《荔枝玫瑰梳打》$40
另外每个煮食都可以免费跟一杯餐饮,可以拣蜂蜜柠檬/姜茶/americano !
颁发军阶:上将🎖🎖🎖🎖
黑松露杂菌意大利饭