2018-05-15 241 浏览
又黎鲜入围煮lu。一间由一开业到而家都系长期爆场既火锅店。好难book咖。之前几次都系食个招牌花胶鸡锅。好好味好正。一直念念不忙。今次呢个火焰海鲜鸡煲蟹粉锅亦都想试好耐。仲非常吸睛呃like。材料非常丰富。锅底有花蟹。花甲。大蚬。鸡。药膳。再加上玫瑰露同花雕酒火焰。有效果之余又香。最后加上鸡汤。打完边炉后个汤都冇乜点淡咖😋楼上是蟹肉蟹粉。加左少少姜吾腥。再加碗🍚好邪恶👍 (最后张有短片👆😻)普通的安格斯牛肉已经好好食。新鲜重牛味又大片。鱼卜。我第一次食。呢间吾腥。花胶蟹粉虾饺王。大大只足料。墨汁墨鱼滑。好少地方有。都弹牙。出面有海鲜档可以自己出去拣落单。全部游水新鲜。火锅店少有的蝴蝶蚌。较贵。鲍鱼大只。花螺鲜味。没有退步。保持水准。吾怪之得仲咁多人。价$中上吾平咖。但交到货既。唯一缺点系有限时2小时。食得较赶😢但我仲会再去食😂🍲
普通的安格斯牛肉已经好好食。新鲜重牛味又大片。
鱼卜。我第一次食。呢间吾腥。
花胶蟹粉虾饺王。大大只足料。
墨汁墨鱼滑。好少地方有。都弹牙。

• 火焰海鲜鸡煲蟹粉锅
  • 花胶鸡汤底