2011-05-20 21 浏览
有一日因为心情唔好,好想大食一餐,之后上openrice睇到呢间野面ok,价钱又ok,又唔限时,所以就去左试试。上到去,先黎一个刺身拼盘,男友话咁既价钱同以放题黎讲,质素ok,而且新鲜,不过我唔食刺身,所以只好眼白白睇住男友食晒成个剌身拼盘。之后我们陆陆续续点左:除左剌身拼盘,仲有叫其他刺身,不过男友食,其中白肉豚刺身最好味。炸带子:普通芝士蚝卷:因本人喜欢吃芝士,觉得好正好好味芝士焗蚝:男友话ok一口和牛粒:OK天妇罗(南瓜同蕃薯):ok,不过怕济,不敢吃太多,炸虾最正串烧鸡翼:普通串烧鸡软骨:好正.ORDER左2次.共叫了四串盐烧靖鱼:好正.ORDER左2次盐烧三文鱼头:我麻麻,男友钟意金菇牛肉卷:好味猪骨汤汤底打边炉:加左雪花肥牛,D肥牛靓过平时打边炉果D~仲有架,不过醒唔起@@甜品:云呢拿泡芙:OK红豆芝麻球:热辣辣,都OK饮品:啤酒清酒汽水任饮服务方面:好好,招呼殷勤,一见我地饮完野问我地洗唔洗REFILL饮品。而我同男友自拍紧,男侍应见到仲主动话帮我地影相~加上每份食物份量唔多,咁样可以试下唔同同埋多款食物!我会再帮衬呢~
有一日因为心情唔好

之后我们陆陆续续点左:
炸带子:普通
芝士蚝卷:因本人喜欢吃芝士,觉得好正好好味
芝士焗蚝:男友话ok
一口和牛粒:OK
天妇罗(南瓜同蕃薯):ok,不过怕济,不敢吃太多,炸虾最正
串烧鸡翼:普通
串烧鸡软骨:好正.ORDER左2次.共叫了四串

盐烧靖鱼:好正.ORDER左2次

盐烧三文鱼头:我麻麻,男友钟意
金菇牛肉卷:好味
猪骨汤汤底打边炉:加左雪花肥牛,D肥牛靓过平时打边炉果D~
仲有架,不过醒唔起@@

甜品
云呢拿泡芙:OK
红豆芝麻球:热辣辣,都OK

饮品:
啤酒清酒汽水任饮

加上每份食物份量唔多,咁样可以试下唔同同埋多款食物!

我会再帮衬呢~
清酒任饮
刺身拼盘
2011-05-12
$184.8 (晚餐)
清酒任饮
刺身拼盘