2017-11-22
今日同朋友食饭,好荣幸佢带左我黎食好野!位置好大好宽敞,亦好华丽,绝对适合举办小型婚礼/公司party。电梯都好华丽!我地今日就食中式野,饮茶!有唔同既酱汁,当中我觉得XO酱就最好味!另外佢个花生好香脆,我都好钟意食!我地叫左龙井,个茶好清香。仲会暖住个茶,好贴心!<香煎萝卜糕>呢个萝卜糕好好味,食得出系自己做既,有好多既白萝卜,而且味道适中,唔会太重味!<煎窝贴>煎窝贴亦都好值得赞,因为一咬有好多肉汁,超香超好味,又唔会好腻!<冬笋鲜虾饺>虾饺虽然比较细只,不过入面只虾真系好鲜甜!而且个皮都好烟韧!<原笼粉丝蒜蓉蒸龙趸球>龙趸球好新鲜好甜,蒸既时间岩岩好,令好啲肉好滑!<菜苗千层竹>个千层竹好好食,平时唔好腐皮/豆腐既我都觉得几好味!菜苗亦好新鲜!<鲜虾云吞面>云吞面又系劲好食!面条烟韧又好有蛋香,鲜虾云吞既鲜虾好新鲜好甜!最后仲有个甜品,我好喜欢因为唔会太甜,而且椰汁糕好香滑。总括而言,我超级推介大家去食!餐厅食物质素好高,采用既材料都好新鲜。而且服务态度十分好,成餐饭都食得特别开心!
电梯都好华丽!
我地今日就食中式野,饮茶!
我地叫左龙井,个茶好清香。仲会暖住个茶,好贴心!
龙趸球好新鲜好甜,蒸既时间岩岩好,令好啲肉好滑!
最后仲有个 甜品,我好喜欢因为唔会太甜,而且椰汁糕好香滑。