2021-10-14
同同事去会展睇完exhibition咁紧系医肚啦 🥰做嘢都要食饭㗎之后又要返返去exhibition...食咩好呢🤔会展附近的餐厅咁贵揾到呢间港湾茶餐厅入去又有海景but都几多人㖞🤣所以我哋坐咗卡位😍卡位好阔落唔错睇下有咩食先😋几得意㖞免收加一服务费㗎㖞♥️♥️咁咪抵食啦😁同事叫咗个窝蛋免治牛肉饭连嘢饮,睇下佢个窝蛋免治牛肉饭几靓上面有只蛋好好食咁㖞😍食落又真系几惹味㖞💯好多碎牛肉喺度唔错呀😋只蛋仲流心,蕃茄汁又劲多我就叫咗个星洲炒米,星洲炒米d米粉好爽口㖞祌好大碟添👍真系成碟食晒😅😅米粉系最好味佢比出面𠮶啲茶餐厅米粉好味好多,因茶餐厅用白色米粉,但呢到用星加坡米粉所以食落去系好爽口好弹牙架👍👍里面有好多叉烧粒、火鸭丝、火腿同埋肠仔都几多料😁70蚊呢个价钱算系低食啦咁啦 👍咁如果第时你哋去到湾仔会展附近有啲咩餐厅选择我谂都系呢间呀😋😋