2021-10-17 668 浏览
好记得:入门口问我哋烧唔烧烤,我地个反应系? 问号?「可以唔烧烤?」一心想食烧肉既我哋笑咗出声我哋直接问店员有咩推介,佢话唔腌好味D,有少少惊喜(因为正常谂起韩烧就联想一堆腌制好既深色生肉)我哋两个女仔嗌咗两款无腌制肉+个炒粉丝(牛),差D嗌埋年糕,不过惊食晒。1.极级霜降牛(轻烧两边就好食啦,啖啖油好juice 油花好靓)** 随时可以换烧板,店员好nice,送餐速度都快**2.伊比利亚黑毛猪肋排肉朋友话我烧得好好,岩岩熟,唔干又林,边位少少脆,如果有生菜包就仲正,不过嗌得唔多肉,无叫到生菜(唔系送架)**顺便用咗D猪油烧菇~赞一赞先~以下配菜食完可以任fill😚(我哋觉得沙律同菇最好食)挂住烧,无影到粉丝,好弹Q,好多配菜,有韩国食既味道!最后我哋食到好饱都要食晒佢!听讲炸鸡都好好食~~下次试~~***已经嗌左朋友去试❤️一致好评❤️食嘢其间,间唔中听到店员讲韩文,唔怪得个炒粉咁好味啦!我哋无嗌酒水,因为烧酒卖得略贵,我哋觉得唔抵
一心想食烧肉既我哋笑咗出声

我哋直接问店员有咩推介,佢话唔腌好味D,

1.极级霜降牛
(轻烧两边就好食啦,啖啖油好juice
油花好靓)
** 随时可以换烧板,店员好nice,送餐速度都快**

2.伊比利亚黑毛猪肋排肉
)**顺便用咗D猪油烧菇~

赞一赞先~以下配菜食完可以任fill😚
(我哋觉得沙律同菇最好食)

挂住烧,无影到粉丝,好弹Q,好多配菜,有韩国食既味道!
最后我哋食到好饱都要食晒佢!
听讲炸鸡都好好食~~下次试~~
***已经嗌左朋友去试❤️一致好评❤️

食嘢其间,间唔中听到店员讲韩文,唔怪得个炒粉咁好味啦!
我哋无嗌酒水,因为烧酒卖得略贵,我哋觉得唔抵
  • 极级霜降牛肉