2017-10-16 549 浏览
做左成日野,鬼甘攰,收工同班同事走黎食野,入到去再等紧野食既时候,发现店内有啲怀旧摆设,同埋枱系印有吾同stamp既木枱,餐厅环境都吾错,几舒服,吾系普通茶餐厅,有feel。平时食到间餐厅如果有脆猪一定会叫,懒系专家,觉得脆猪简单既可以整得好食,间餐厅吾会差得去边haha~见到个炒蛋咸牛肉脆猪,未试过呢款就叫左黎试下。我一拎上手,系脆架!!!加埋牛肉既咸香,食落口系好夹~~推推推!!!另外一定要同脆猪一齐食既红豆冰呀~同同事叫多左几样小食野饮一齐share~ 发现杯都好cafe feel 靓😍薯角同鸡翼夜晚食好邪恶,但吾理啦。味道吾错吾错!!!另外,偷食左男同事份扒餐,因为好吸引,但好大份自己又食吾哂haha.餐厅食物环境整体都好好,俾个like佢😆
薯角同鸡翼夜晚食好邪恶,但吾理啦。味道吾错吾错!!!
餐厅食物环境整体都好好,俾个like佢😆
2017-06-28