2020-06-26
其实一直都想试呢间,但网上评分真系麻麻地,又撞正端午节假期周围都要排队等位饮茶,行过见到呢间唔驶等就即刻入左去!首先,座位好小,坐得唔舒服,成地都系饭都唔会清洁一下,开左冷气等于无开一样,咁热天气真系会中暑🤢🤢🤢都算啦⋯⋯开始点野食金玉满堂萝卜糕😋😋😋😋😋哇呢个真系超级有惊喜!好好味!!!个感觉好似食紧章鱼小丸子但入面系萝卜糕,外面好脆口,即使冻晒都仲系好食!笼仔凤爪排骨饭😋😋😋佢用荷叶包住啲凤爪同排骨再用个笼蒸,入晒味,不过唔知系咪太油既关系,马比食左几啖之后即刻肚痛唔舒服⋯⋯⋯食到呢到之后,薯比同马比越坐越唔舒服,最后要打包再call车返屋企休息⋯⋯⋯返屋企休息完无事继续食怀旧马拉糕😋😋😋😋😋出色!好耐无食过,有返以前细个食马拉糕个味道!潮洲蒸炒果+XO酱菜苗饺+升哥虾饺皇😋😋😋😋呢三样野但都系好食既,有水准,但唔知点解有啲银色好似金箔既物体痴住个饺皮⋯⋯⋯⋯唔知系咪佢啲用具甩色🤷🏼♂️🤷🏼♂️🤷🏼♂️最后,呢间野系好食,不过衞生环境真系要改善下,都未试过未食完一餐饭要即刻打包走⋯⋯⋯⋯⋯下次再食只会叫外卖🤷🏼♂️🤷🏼♂️🤷🏼♂️
都算啦⋯⋯开始点野食
金玉满堂萝卜糕
😋😋😋😋😋
哇呢个真系超级有惊喜!好好味!!!
笼仔凤爪排骨饭
😋😋😋
返屋企休息完无事继续食
怀旧马拉糕
😋😋😋😋😋
出色!好耐无食过,有返以前细个食马拉糕个味道!
潮洲蒸炒果+XO酱菜苗饺+升哥虾饺皇
😋😋😋😋