咁啱去开新蒲岗工厦睇露营产品,就顺便系呢头揾餐厅食饭,网上search见到呢间个名咁特别"海胆仔",而日本野可以一解屋企人思乡之愁🤣。餐厅装潢几有和风风格,分别设有地下座位及楼上雅座。网民都赞呢间餐厅嘅海胆价钱亲民,质素又唔差。海胆控嘅我当然要叫一板试啦。当海胆放系我面前就急不及待试一口,好有鲜味,一d都唔腥仲好creamy, 证明呢板海胆好新鲜🤩除左海胆之外,一入门口餐厅就摆放左个雪柜,里面放左唔同产地嘅生蚝。本身谂住叫珍宝令和怪物,点知卖晒唯有叫令和。虽然冇左珍宝两个字,蚝size都有一只手掌咁大,食落相当鲜甜。另外叫左几款串烧,鱼生丼,烧鱿鱼,拉面,蒲烧馒鱼。刺生好新鲜又大件,拉面就普普通通。呢间餐厅最值得推介食海胆&生蚝🤩🤩🤩利申:餐厅没有给优惠俾我地,价钱跟餐厅标价付款
呢间餐厅最值得推介食海胆&生蚝🤩🤩🤩

利申:餐厅没有给优惠俾我地,价钱跟餐厅标价付款