2021-10-13 67 浏览
去旺角唔知食咩好,见到有人系街到派传单,咁就拎左一张传单,上面有两张写住满$100减$10,咁就谂住试下哩间。上到去环境非常日系居酒屋咁装修,系有一点细但都坐得舒服,扫QR CODE自助落单,野食选择唔多,冇寿司。两个人食叫左刺身拼盘,刺身井饭,炸鸡,牛舌串,其实叫个刺身拼盘都系搏下试下佢,唔好食就冇下次,因为之前试得太多间吞拿鱼刺身口感好擦子胶feel, 海胆我都怕系臭,点知一黎到个样胶胶地,食落有惊喜,真系估佢唔到,食物质素又唔差,哩个价钱虽然唔平,但起码我食得开心。但炸鸡比较咸,要饮好多水,叫店员加左2次水,个店员好识做,直头放低水壶俾我地自己斟水,哩个位加分,因为我叫人加水都好麻烦。最后结账我俾头先系下面拎嘅传单俾佢,有两张消费$100减$10,咁我地食左$400几蚊,心谂只可以用一张,结果佢帮我地直接减$20,又真系有点惊喜。总结黎讲哩间可以有下次。

总结黎讲哩间可以有下次。